365 Tips Didik Anak Remaja

365 Tips Didik Anak Remaja

Anda bermasalah dengan anak remaja anda? Sukar memahami mereka? Anak remaja tak suka dengar cakap ibu dan ayah? Anak remaja melawan ibu dan ayah? Anak remaja lebihkan kawan? Mengapa jadi begini?

 

Sebenarnya anak-anak remaja mempunyai dunia mereka sendiri yang perlu difahami oleh ibubapa dan ibubapa perlu menggunakan cara yang sesuai dengan dunia mereka menjadikan berurusan dengan anak remaja sangat menyeronokkan dan ibubapa dapat membimbing anak-anak sesuai dengan fitrah mereka, insyaallah anak-anak remaja ini akan menjadi teman terbaik ibu dan ayah dan penyejuk mata hati ibu dan ayah.

 

Dapatkan buku 365 TIPS DIDIK ANAK REMAJA hasil karya Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki, Personaliti Dakwah Keluarga dan Keibubapaan. Berkongsi tips mendidik anak remaja menurut perspektif Islam.


Selamat membaca. semoga menjadi ibubapa terbuik buat anak-anak tersayang, anak-anak yang menjadi penyejuk mata hati ibu dan ayah, sentiasa mendoakan kedua ibubapanya.

"Baik Keluarga, Baiklah Masyarakat"


Salam hormat,

Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki

Pengarah Akademi Keluarga Fitrah

019-3897089

www.isfadiah.net

www.bijakparenting.com


Hanya RM23.00 sahaja dan kos pos RM8.00

PERHATIAN

Pastikan anda menulis nama penuh dan alamat lengkap untuk urusan pos

TERIMA KASIH


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
TIPS DIDIK ANAK REMAJA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel fitrahguidance@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFitrah Guidance & Consultancy
No. Akaun562889109097
Buka Maybank2u