PANDUAN BIJAK URUS HARTA

PANDUAN BIJAK URUS HARTAAssalamualaikum semua,


Orang kata Flmu Faraidh ni susah, Betul ke?

Sebenarnya tak lah susah mana. Untuk yang basic bagaimana cara nak urus harta pusaka, kenal pasti waris yang terdekat dahulu, walaupun ramai waris yang tersenarai, namun tak semua dapat harta pusaka kerana dalam pengurusan harta pusaka Islam, ada konsep halangan dan keutamaan,


Ilmu pengurusan harta pusaka ini sangat penting untuk memastikan kita hanya ambil bahagian kita dan tidak menzalimi orang lain, selain kita dapat pastikan kita hanya ambil rezeki yang halal.


Dapat panduan mudah urus harta pusaka dari E-book Bijak Urus Harta susunan Ustaz Muhidin Mokter. Sangat Mudah dan simple untuk difahami.

 

E-Book Bijak Urus Harta Pusaka hanya RM9.00 sahaja.

 

Terima kasih

Ustaz Muhidin Mokter

Fitrah Guidance & Consultancy 

019-3897089

www.bijakfaraidh.com


PERHATIAN.


Apabila anda telah memberi e-book, dan pembayaran telah disahkan, anda akan mendapat email pengasahan pembayaran dan dalam e-mail tersebut ada link untuk anda download E-Booh Bijak Urus Harta.Sekira adapa permasalahan mohon hubungi no tertera.
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
E-Book Bijak Urus Harta
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel fitrahguidance@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFitrah Guidance & Consultancy
No. Akaun562889109097
Buka Maybank2u